January 30, 2006

Rahkaletut

Posted in jälkiruoat, karppiruoat at 14:24 by iona

  • 1 prk (250g) maitorahkaa
  • 4 kananmunaa
  • ripaus steviaa (tai muuta makeutusta noin 1dl sokeria vastaava määrä)
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 3 rkl vehnäjauhoja
  • voita paistamiseen

Riko munien rakenne haarukalla, lisää muut ainekset, sekoita tasaiseksi ja anna turvota noin puoli tuntia. Paista runsaassa voissa miedohkolla lämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi. Itse käytin paistamiseen blinipannua. Tarjoa esim. marjasoseen ja kermavaahdon kera.

4 Comments »

  1. Kairo said,

    Rahkaa ja lättyjä. Jo alkaa kuullostaa meikäläisen uudelta herkulta. Ei vaan ole lätty tai blinipannua. Millainen pitäisi tälläisen herkkupepun ostaa? valurautaa, alumiinia, terästä vai mikä se nyt on se pinta mihin ei mkään tarraa?

  2. Iippa said,

    Kuulostaa herkulta!

  3. piua said,

    Mistä johtuu että bloginne päivittyy blogilistalle vaikka tänne ei ole tullut uutta postausta? Olisi ihan mukava jos laittaisitte jotain uutta tänne. Vai oletteko vaihtaneet paikkaa jonnekin toisaalle blogistaniin?

  4. Lintu75 said,

    Tervetuloa tutustumaan uusiin sivuihini!
    Sivut toimivat ke-to välisestä yöstä eteenpäin ilman tunnuksia.

    Mukavaa joulun odotusta!

    Terkuin Hellapoliisi (ent Lintu75)
    http://www.hellapoliisi.fi


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: