January 23, 2006

Tomaattinen kaalilaatikko

Posted in arkiruoat, karppiruoat at 19:26 by kaleidoskooppi

reilusti kaalia
1 sipuli
voita
400 g jauhelihaa
suolaa, cayennepippuria, mustapippuria, basilikaa, herbes de provence
tölkki tomaattimurskaa
reilusti juustoraastetta

Pilko kaali ja sipuli, kuullota voissa puolisen tuntia. Kaada seos vuodeltuun uunivuokaan ja paahda sillä välin jauheliha. Mausta jauheliha suolalla, pippureilla ja yrteillä. Kaada jauheliha, tomaattimurska ja juustoraaste kaalin sekaan ja sekoita hyvin. Paista 175 asteessa puolitoista tuntia, pitkä haudutus vain parantaa makua.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: