August 29, 2005

Suklaa-kesäkurpitsakakku

Posted in jälkiruoat, leivonta at 17:06 by kaleidoskooppi

kesakurpitsakakku.jpg

5 dl raastettua kesäkurpitsaa
2 kananmunaa
4 dl sokeria
6 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl vaniljasokeria
2 dl ruokaöljyä
1 dl tummaa kaakaota

Sekoita aineet keskenään.Paista tunti 175 asteessa rengasvuoassa.

***
Ihan kelvollista tuli, mutta jos olisin seurannut vaistoani ja korvannut ruokaöljyn sulatetulla voilla olisi tullut vieläkin parempaa! Kakussa on kiva, mehevä rakenne, ehkä juuri kesäkurpitsan takia?

2 Comments »

  1. Karlos said,

    Hoo.

    Mielenkiintoinen yhdistelmä, täytyy sanoa.

    Keittiössä odottaisi kaksi parin kilon kesäkurpitsajöötiä, joista ei oikein keksi tehdä mitään. Any ideas?

  2. marika said,

    Kokeilin ohjetta, mutta kakku oli melkein puolitoista tuntia uunissa ja silti vielä ihan raaka. Maku hyvä, mutta rakenne ihan möllöä. Ehkä vähän pienempi määrä kesäkurpitsaa olisi riittänyt, se kun on melko märkää..


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: