August 15, 2005

Porsaankyljykset sinappisella omenakermakastikkeella

Posted in arkiruoat, karppiruoat at 18:10 by iona

kyljykset.jpg

Ainekset:

  • neljä maustamatonta porsaankyljystä
  • 1 sipuli
  • 3 porkkanaa
  • 3 dl vettä
  • 3 rkl soijakastiketta
  • 10 kokonaista mustapippuria
  • 3 rkl maustamatonta omenasosetta
  • 2 tl dijonsinappia
  • 1 dl kuohukermaa
  • (suolaa)
  • voita ja öljyä paistamiseen

Ruskista kyljykset voiöljyseoksessa. Lisää sipuli lohkoina, porkkanat viipaleina ja vesi. Mausta soijakastikkeella ja mustapippurilla, hauduta miedolla lämmöllä kannen alla vähintään tunti. Lisää omenasose, sinappi ja kerma, kuumenna ja tarkista maku.

Vinkki: Jos maustamaton omenasose puuttuu ruokakomeron kätköistä, muhenna hapanta omenanpuolikasta pieneen vesitilkkaan kuutioituna hetki mikrossa ja soseuta sauvasekottimella.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: