August 12, 2005

Parsakaali-paistos

Posted in karppiruoat, lisukkeet, uuniruoat at 22:59 by herkkupeput

Tämän herkullisen iltapalan reseptin tarjosi Iona, välitän sen nyt tänne🙂

paistos.jpg

Kuvan versiossa on:

Parsakaalia
Tomaattia
Fetaa
Juustoraastetta

Höyrytä parsakaalit kypsiksi, laita pieninä paloina piirakkavuokaan. Sekaan viipaloitu tomaatti ja paloitellut (ellei valmiita paloja) fetajuustot. Päälle reilusti juustoraastetta (itse käytin emmental-mozzarella -raastetta) ja uuniin, 200 astetta ja n. 15min. Ja ei muuta kun syömään!😀
Muunneltuna tästä saa vaikka miten monta variaatiota, hyviä vaihtoehtoja varmaan olisivat mm. kukkakaali, kesäkurpitsa, aurajuusto, kinkkusuikaleet jne jne… Pakko kokeilla ainakin kukkakaalilla!🙂

*Reseptin tarjosi Riinuzka*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: