August 11, 2005

Cashewkana

Posted in etniset ruoat, kanaruoat at 12:03 by kaleidoskooppi

kassukana.jpg

puolisen kiloa broilerin rintafilettä
2 keltaista paprikaa
1,5 chiliä
tuoretta inkivääriä 1 rkl raasteena
3 rkl soijaa
2 dl cashewpähkinöitä
3 dl vettä
0,5 dl punaviiniä
1 rkl Maizenaa
öljyä paistamiseen

*
Leikkaa broileri suupaloiksi, pilko paprika tikuiksi. Puolita chilit, poista siemenet ja puolita vielä puolikkaat, leikkaa ohuiksi tikuiksi.

Wokkaa ensin nopeasti cashewpähkinät ja siirrä ne sivuun, wokkaa paprikat ja siirrä nekin sivuun. Paista broilerinpaloja kunnes ne muuttavat väriä, lisää soija, inkivääri, chili ja vesi. Kypsennä hetki. Liota Maizena punaviiniin ja lisää se ohuena nauhana wokkiin. Lisää cashewpähkinät ja paprika.

Tuloksena oli suhteellisen mieto wokkaus, joka kelpasi myös 3-vuotiaalle. Jos haluat enemmän tulisuutta, lisää punaviinin kanssa wokkiin 1 tl tabascoa.

3 Comments »

  1. Kivaa!

    Reseptien käytettävyyttä parantaisi se, että otatte käyttöön kategoriat: liha/kala/kasvisruoka, alkuruoka, jälkiruoka, buffee-ruoka tms.

    Kuvat on hyvä juttu!!!

  2. Iona said,

    Jep, harmi vaan ettei blogger tue kategorioita ja vuodatus taas useaa kirjoittajaa – jostain oli pakko tinkiä😦. Ehkä meillä jossain vaiheessa on mahdollisuus siirtyä täysiveriseen bloggaussoftaan, kuten WordPressiin, sitten onnistuu!

  3. Tuuli said,

    tässä olisi bloggertyylisesti wordpress= http://www.blogsome.com/


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: