August 7, 2005

Jauhelihamureke a la jaapa

Posted in arkiruoat, karppiruoat at 16:51 by herkkupeput

noin 400g jauhelihaa
sipuli
porkkana
kananmuna
ranskankermaa noin 1-1,5dl
sitruunapippuria
chilijauhetta
paprikajauhetta
currya
fetaa noin 100g

1. Raasta porkkana ihan hienoksi ja pilko sipuli.
2. Sekoita mausteet ja ranskankerma.
3. Pienennä feta esim. haarukalla murusiksi.
4.Sekoita jauhelihan sekaan porkkanaraaste ja sipuli. Lisää sitten ranskankerma-mausteseos ja kananmuna ja feta. Sekoita hyvin tasaiseksi taikinaksi.
5. Laita mureketaikina uunivuokaan ja paista noin 200 astetta kypsäksi, noin 40-60 min.
6. Anna valmiin murekkeen hetki vetäytyä ennen tarjoilua. Tarjoile höyrytettyjen kasvisten kanssa.

*Reseptin tarjosi Jaapa*

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: