August 7, 2005

Aurajuustoinen uunilohi

Posted in kalaruoat, karppiruoat at 13:35 by kaleidoskooppi

lohifilettä
sitruunamehua
Aura-juustoa
suolaa
valkopippuria
sitruunapippuria
tilliä
purjosipulia

***

Tee fileeseen viiltoja nahkaan asti parin sentin välein. Valele file sitruunamehulla. Täytä viillot Aura-juustolla. Mausta suolalla, valko- ja sitruunapippurilla. Silppua päälle tuoretta tilliä ja leikkaa purjosipulia renkaiksi ja ripottele päälle.

Paista 200 asteessa 45 minuuttia tai kunnes file irtoaa helposti nahasta.

Lisäkkeet oman maun mukaan.

***

Resepti on Ionan käsialaa, vaikka toteutuksen hoiti tällä kertaa kalaa inhoava minä. Ionan tavoitteena kun on tehdä minustakin kalafani. Saa nähdä onnistuuko…

2 Comments »

  1. Iona said,

    Aina voi ainakin yrittää😉.

  2. Tälläkin kertaa yritys epäonnistui. Mikähän vika mussa on kun kala ei vaan maistu? Miehelle kyllä kelpasi, lupasin tehdä toistekin tätä. Esikoinenkin söi, nähtäväksi vielä jää syökö kaiken mitä annettiin.

    Mutta en lannistu, testaan lähiaikoina vielä sen sun mantelikuhan Iona… Ainakin!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: