August 6, 2005

Kokeilevaa keittiötä

Posted in arkiruoat, kalaruoat, karppiruoat at 14:06 by iona

Olen autottomana ja laiskottaa lähteä kävellen tai pyörällä kauppaan, joten kaappien kätköjä piti taas soveltaa. Näin syntyi nopea

Katkarapu-kasvispannu
Ainekset:

  • 1 sipuli pilkottuna
  • 1 valkosipulin kynsi lastuina
  • pätkä kesäkurpitsaa kuutioina
  • kaksi pientä tomaattia kuutioina
  • noin desi pakastekatkarapuja sulatettuna
  • oliiviöljyä
  • kuivattua chiliä rouheena, mustapippuria, basilikaa, suolaa

Kuumenna oliiviöljy paistinpannulla, lisää chilirouhe, sipuli ja valkosipuli. Kuullota hetki ja lisää kesäkurpitsakuutiot, paista niin että kesäkurpitsat alkavat hieman saada väriä. Lisää tomaatit ja mausteet, pienennä levyä pienemmälle ja muhenna noin 5 minuuttia. Lisää katkaravut ja pyörittele sen aikaa että katkaravut kuumenevat.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: